Danskernes Parti besøgte Rumænien

Published by Redaktionen on december 3rd, 2013 - in Danskernes Parti
Daniel Carlsen talte ved Corneliu Codreanus monument.

Daniel Carlsen talte ved Corneliu Codreanus monument.

I forbindelse med højtideligholdelsen af Corneliu Codreanu havde den rumænske nationalistorganisation Noua Dreapta (Det Ny Højre) inviteret udenlandske ligesindede, heriblandt Danskernes Parti. Partileder Daniel Carlsen repræsenterede Danskernes Parti og blandt de øvrige udenlandske gæster var NPD (Tyskland), Svenskarnas parti (Sverige) samt Forza Nuova (Italien).

Fra fredag til søndag fik de udenlandske gæster rig lejlighed til at udveksle erfaringer med hinanden og naturligvis også med de rumænske værter. Videre blev de informeret om situationen i Rumænien, som er et land præget af korruption, men hvor der stadig er en national stolthed.

Det er Danskernes Partis opfattelse, at en national genrejsning i Europa skal ske i samarbejde med andre europæiske lande. Derfor er vi glade for endnu engang at have udbygget vores europæiske kontaktnetværk og ser frem til at udbygge det yderligere i 2014.

Læs Daniel Carlsens rejseberetning:
Tanker om Rumænien

Læs om Corneliu Codreanu:
Corneliu Codreanu – den elskede folkeleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

© Danskernes Parti